Det är nu endast 2 månader kvar till årsmötet och träffen i Kristinehamn, förberedelsearbetet pågår för fullt.

Träffen i samband med årsmötet brukar var välbesökt och är en bra inledning och för många det första resmålet för säsongen. Jag ser fram emot att få träffa många glada och trevliga medlemmar och hoppas vi skall få fint väder och en trevlig helg tillsammans.

Kristinehamn är för oss husbilister en vänlig och positiv plats att besöka, med bra ställplats för övernattningar.

Platsen finns med i vår ställplatslista, men känner du till andra bra platser som saknas i vår lista så är vi glada om du vill anmäla dem under "Nya platser" här på vår hemsida.

Nedan följer ett välkomstbrev från Mats Öhman, turistchefen i Kristinehamn.


Kör försiktigt
CarinaMed flera lokala husbilsfabrikanter och husbilsförsäljare har Kristinehamn blivit ett ”husbilsmecka”. Kristinehamn har också blivit en destination som allt fler börjar upptäcka. Med innanhavet Vänern inpå knuten, alla turbåtar, ett konstmuseum som har utställningar av världsklass, museal lanthandel och ett charmigt centrum är Kristinehamn en plats att längta till.

En av de platser som årligen utvecklas, till husbilsresenärernas glädje, är Kristinehamns gästhamn. En hamn med Blå flagg och som håller mycket hög kvalité. Under 2008 rotrenoverades ett pumphus i hamnen och där en ny tömningsanordning installerades. Området har också fått flera nya planteringar samt är mer avspärrat än tidigare så att nöjestrafiken minimeras under dagar och nätter. Allt för att skapa lugn och ro åt våra båt- och husbilsgäster.

Den 1 maj är vi stolta att få välkomna ett stort ekipage husbilar då föreningen Husbilsklubben.se kommer på besök. Vi hoppas att alla som väljer att delta i träffen kommer att få en trevlig upplevelse i Kristinehamn. Att flera ekipage sedan återkommer under högsommaren och upplever allt som äger rum under denna tid.

Vid frågor och funderingar är vår turistbyrå till er hjälp.
Tfn: 0550-881 87
Mail: turist@kristinehamn.se


Mats Öhman
Turistchef