Det är nu endast 1 månad kvar till klubbens 3:e årsmöte. Ett tillfälle att träffa vänner, styrelse, webb och många som engagerar sig i klubbarbetet. På träffen i samma helg, får du tillfälle att lära känna andra medlemmar och se vilka som döljer sig bakom användarnamnen på forumet.

Många som haft husbilen avställd under vintern börjar nu städa ur den inför säsongen. Det blir för en del den första resan som snart väntar.

Hur länge vi än haft husbil, så vet man inte hur annorlunda eller spännande säsongen ska bli. Vi hoppas på nya upptäckter och kommer säkert att träffa andra klubbmedlemmar efter vägen. En del hittar nya resmål och några åker efter tips som de läst om i andra medlemmars reseberättelser.

Gemensamt för alla är nog att resa och se sig om, kanske lära känna nya vänner och för många startar detta genom att ha hittat till vårt forum.

Nedan kan ni läsa om hur en familj hittade husbilsklubben.se.

Kör försiktigt
CarinaHej,
Husbilslivet är rena medicinen....:))


Efter många år med husvagn så bytte vi till husbil våren -07...och det är det bästa vi gjort, såå underbart.. Den långa väntan innan bilen kom hem var lång, men under tiden halkade vi in på ett bananskal på HBK sidan...ojjj va kul tänkte vi. En husbilsklubb..men ojj vi har ej fått våran husbil än.ärss vi anmäler oss direkt och det gjorde vi..
Den 24 maj 2007 åkte vi för att hämta hem vår nya efterlängtade husbil, vilken lycka och vilken känsla. wow säger jag bara. kom hem och börja packa in allt och satte upp HBK dekalen direkt bak:)) för att senare även ha en fram*S* också så klart..

Vi åkte o åkte.. körde 1200 mil den första sommaren :) och när man såg en HBK dekal på en bil blev man så glad o vinkade som en galning *hehe* även med vanlig personbil så vinkar man...går av bara farten...*säkert fler som gör**eller? :p

Livet med husbilen är verkligen roligt man har träffast så mkt nya människor o hundar *S*.. var man än åker möter man husbilar med HBk dekal eller utan spelar ingen roll man vinkar o pratar med varann ändå man har ju samma intresse...HUSBILEN.

HBK träffarna är verkligen ett kanonbra sätt att träffa ny vänner ...man får ju vänner för livet.
Personligen tycker jag att när jag åker husbil mår jag som bäst. livet med husbil är bara såå braaa....BÄST, min bästa medicin är husbilen helt klart :)))

Vi ser fram emot en ny husbilssäsong snart och nya träffar o nya möten..
kan livet vara bättre......Man ska ha husbil. tralalalalal...thats life..

Husbilskramar från Pettssons ...Lotta Stefan Pontus

som saknar sin älskade Leo....Men 1 mars kom vår lilla Iza hem..nånting mer att se fram emot...