Klubben är nu inne på sitt 3:e år, och utbudet gör att det finns något för alla.

Sedan starten har många fått nya vänner för livet, bra resetips och/eller hjälp med husbilen.

Hemsidan är vår gemensamma mötesplats.

När du som ny tittar in på hemsidan, vet man kanske inte om detta är en husbilsklubb som passar en. Så förutom allt ni ser, kan ni läsa här nedan vad ett par medlemmar tycker om klubben och varför.

Kör försiktigt
Carina


Gemenskapen i klubben é härlig och man träffar nya vänner hela tiden.
Oavsett vart vi åker i Sverige eller utomlands, så möter vi husbilar med HBK logga.
Många spontana stopp med snack eller fika blir det.
Får man problem med något är det bara att beskriva det på hemsidan, svar med lösningar kommer på nolltid. Outstanding! Det mesta vi lärt oss om husbilen kommer från hemsidan.
Sen har vi alla trevliga "träffar" med olika teman.
Vi trivs jättebra i husbilsklubben.se

Kerstin, Sven-Åke & BonzoEfter att i drygt 40 år varit båtåkare köpte vi vår första husbil för 6 år sedan. För att fortsatt ha den fina känslan av gemenskap och samhörighet som båtlivet gett oss, ansökte vi genast om medlemskap i en husbilsklubb.
När husbilsklubben.se startade blev vi genast medlemmar. Vi kände så många medlemmar som varit med och startat HBK att vi visste att detta kommer att bli en bra och trevlig klubb. Våra förväntningar har infriats med råge. Tänk på vilken enorm kunskapsbank klubben besitter inom alla områden som rör husbilslivet. Vi tänker också på alla trevliga träffar vi har varit på. Alla fina bekantskaper detta har gett oss, många av dessa har utvecklats till riktigt goda vänner i vårt avlånga land. Det är vi mycket glada och tacksamma för.


Hälsningar Siv o Lasse