Vänner!

Snart är det Påsk så nu ska husbilen ställas på för detta års resor. Vi längtar. Hoppas nu att det lugnar ner sig i Europa och att detta tragiska krig som nu härjar i Ukraina på något sätt får ett så bra slut som möjligt för ukrainarna. Vilka år vi haft, först pandemin och nu detta. Då känns det ändå skönt att ha sin egen fristad i husbilen.

Vi i styrelsen arbetar på för att ni medlemmar ska ha bra förmåner när ni är med i Sveriges största och bästa husbilsklubb, det har tillkommit några nyheter i år som jag skrivit om tidigare. Men nu har vi till slut fått till en alldeles ny förmån, vi har skrivit ett avtal med försäkringsbolaget Varsam som gör att ni nu kan teckna husbilsförsäkring där förmånligare än om man inte är medlem i klubben. Några detaljer är att du som medlem får en exklusiv rabatt på deras redan förmånliga husbilsförsäkring. Eftersom det är en årspremie på denna försäkring så får du bo i husbilen även när den är avställd. Det är även en låg och fast självrisk för byte av vindruta. Branschens längsta maskinskadeförsäkring mm. Varsam fokuserar på personlig service och har som ambition att alltid svara inom 60 sek. Vi har även fått ett eget dedikerat telefonnummer för våra medlemmar 0500-10 10 40. Detta nummer går att ringa redan nu och försäkringar går att teckna. Det kommer dock att ta några dagar innan vi kan lägga upp allt under förmåner, men håll utkik.

Våren närmar sig med stormsteg även i Norrbotten och tiden går fort när man har roligt, så glöm inte bort att anmäla er till Årsmötesträffen/årsmötet som går av stapeln i Mariestad den 26-29 maj, välkomna.

Vi syns på vägarna och på forumet.

/Leif