Vänner!

När jag skriver detta så är det Luciadagen, här i norr har vi en ordentlig vinter. Vi har haft en period med riktigt kallt väder, lite ovanligt att den kommer i perioden november-december. Men det är härligt med gnistrande vit snö. Vi får väl hoppas på en vit jul i stora delar av landet.

Vi arbetar på hela tiden med vårt fina forum, en sak som nu jobbas med är att putsa på våra husbilsplatser och göra lite rättningar mm. Visste ni att vi i skrivande stund har ca 8750 husbilsplatser (aktiva platser, dvs exkl inaktiva/stängda), varav över 1600 är Tömningsplatser. Vi passerar snart 8800 husbilsplatser, varav ca 1700 är Tömningsplatser. Mycket bra eller hur. Vi har även fått ett tillskott på dom som arbetar med detta med två nya funktionärer.

En annan sak som händer när vi närmar oss årsskiftet är att vi förnyar och även skriver nya avtal med företag som vill ge er medlemmar förmåner/rabatter av allehanda slag. Gå gärna in och titta under förmåner så ni har koll på vad som gäller under nästa år avseende rabattplatser, färjerabatter, tillbehör mm.

Vi får nu hålla alla tummar och tår och hoppas att pandemin inte ställer till det för oss alla under nästa år utan att vaccinering mm. får den att tappa kraften. Jag och min fru har bokat in oss på tredje dosen under nästa vecka. Då känner man sig säkrare i alla fall. Trots pandemin så hoppas vi på att 2022 blir ett fantastiskt husbilsår med många härliga kortare utflykter och riktigt trevliga längre resor i Sverige men även i andra länder om pandemin så tillåter.

Slutligen så vill jag bara önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

:santa-5-icon::holly-2-icon::holly-2-icon::santa-5-icon: