Vänner!

För att travestera Gert Fylking ÄNTLIGEN! Ja nu har regeringen och FHM släppt på nästan alla restriktioner för de som är fullvaccinerade. Det känns skönt att vi nu närmar oss någon slags normalitet igen. Men det känns också lite konstigt tänk vad man har vant sig vid att hålla avstånd mm. Jag och hustrun var på bio igår kväll i fullsatt salong och det var inte utan att man tänkte ja så här var det innan pandemin. Men det känns ändå skönt.

En annan sak med de släppta restriktionerna är att det nu blir en mässa på ELMIA i Jönköping den 14-17 okt som Bergholms arrangerar. Där kommer även Husbilsklubben.se att ha en monter så välkomna dit för en pratstund. Känns bra att även mässverksamheten nu kan börja om. Och vi ser fram emot de stora mässorna nästa år.

Hoppas också att 2022 blir ett år med många träffar som arrangeras av våra medlemmar över hela landet vi behöver träffas IRL igen. Jag kan här också avslöja att Husbilsklubben.se kommer att sponsra träffar som genomförs under nästa år. Hur sponsringen ska gå till kommer det mer information om i närtid. Så håll utkik ni som tänkt ordna träffar.

Som ni medlemmar vet så genomförde vi ett försenat och förskjutet årsmöte och träff för en dryg månad sedan. Denna träff och möte genomfördes helt i enlighet med de regler som gällde då för sammankomster och det gick mycket bra.

Efter årsmötet så har den nya styrelsen konstituerat sig och även haft ett första ”riktigt” styrelsemöte via video det var viktigt och bra att den nya styrelsen med ett antal nya styrelsemedlemmar nu börjar komma igång med arbetet. En sammanfattning av mötet kommer i närtid på ”HBK information”.

Vi har även förhandlat fram en del nya förmåner och några till är på gång, så gå gärna in och titta vad som finns där. Det är ett lätt sätt att tjäna in medlemsavgiften.:)

Ni har kanske även sett att det varit en del förändringar i webb, ett antal har slutat av olika orsaker vilket i sig är tråkigt. Men som klubb så måste vi arbeta vidare och jag kan nu glädja er med att vi har fått in nya webbare så det finns absolut ingen oro för forumet varken driftsmässigt eller i övrigt.

Nu närmar sig slutet på säsongen för en del av er, för andra kanske det bär av till sydliga breddgrader. Det är det fina med husbil den funkar i alla väder och man har sitt ”hem” med sig, kan det bli bättre.

Vi syn på vägarna eller kanske på mässan

/Leif