Midland.png


Midland Oil erbjudande till HBK:s medlemmar

Bäste HBK-medlem!

Husbilsklubben.se och Midland oljor fortsätter samarbetet som kan ge dig som HBK-medlem ett tryggare husbilsägande.
Nu får du ett särskilt erbjudande! (se kupongen nedan). -

Skriv ut och ta med när du lämnar bilen på service
Uppgradera din husbil vid nästa motorservice med Midland Husbil På Väg så får du 15 års vägassistans i hela Europa premiefritt.

Husbil På Väg är premie- och självriskfri och gäller alla husbilar, oavsett märke och vikt. Inträdet är fritt, för både nya och begagnade husbilar, och kan ske upp till 15 år eller 50 000 mil. Husbil På Väg gäller lika länge, till dess husbilen är 15 år eller har gått 50 000 mil.

Midland skickar skriftligt värdebevis direkt till dig efter service hos Midland-auktoriserad verkstad. Det enda krav Midland ställer är att husbilen skall servas på Midland-auktoriserad verkstad, med Midland motorolja, enligt tillverkarens serviceintervaller, dock minst var 12:e
månad.

Välkommen till Husbil På Väg och en tryggare resa. Vägassistansen omfattar hjälp-på-plats eller bärgning till närmaste verkstad men inte hyrbil, hotell eller resor.
Vi bjuder på 1 liter Midland motorolja att ha med i husbilen som en trygghet på resan i det fall du behöver fylla på olja. Värde 145-175 kronor.
Ta med dig detta erbjudande vid service och be verkstaden anteckna ditt registreringsnummer för rapportering till Midland.​

För komplett verkstadslista, klicka här!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Midland på 031-725 34 00, Garanti På Väg » Midlandoil
Uppge kupongerbjudande ”Husbilsklubben 2018” när du bokar service hos verkstaden tack!

Klicka här för en utskrivbar blankett