Ett måste i varje husbil

Husbilsklubben.se har nöjet att presentera en positiv nyhet som kommer till stor nytta när husbilssäsongen sätter igång igen.
”Ett måste i varje husbil”, är ett praktiskt hjälpmedel för att lätt hitta platser på en kartbild. Välj mellan 5 200 husbilsplatser och 1 400 service-/tömningsplatser.
Du hittar HBK Husbilsplatser om du klickar på "Husbilsplatser" i den blå menyraden.

1587399748766.png

Med sökfunktionen kan du förflytta kartan till den plats som är intressant för dig och dessutom begränsa visningen av platser till det som är intressant för dig.
Husbilsplatserna är uppdelade i 7 olika kategorier och Service-/Tömningsplatserna är indelade i huvudkategorierna Kassettömning, Markbrunn, Tömningsvagn samt möjlighet till att tanka dricksvatten.
Som medlem i Husbilsklubben.se har du tillgång till samtliga Husbils- och Service-/Tömningsplatser.

Är du inte medlem i Husbilsklubben.se har du ändå tillgång till samtliga Service-/Tömningsplatser men också till 16 av våra husbilsplatser. Det gör att du kan få en uppfattning om hur den delen av programmet fungerar. Demoplatserna finns i Göteborgs Norra Skärgård.

Vill du bli medlem och få tillgång till 5 200 husbilsplatser över hela Europa? Mer information finns här: Hur blir jag medlem i Husbilsklubben.se
Ett måste i varje husbil gör det mycket lättare att hitta till den plats som du vill åka till.

Om du inte är intresserad av detta program kan du helt bortse från detta mejl.