GB:s rödkål! Ett gott recept på rödkål utan kolhydrater!
Rödkål, ett lagom stort huvud strimlas och kokas c:a en halvtimme i lite vatten tillsammans med två klyftor hackad vitlök, ett par matskedar olivolja och saften från en icke för stor citron.
Vansinnigt gott till fläskkött, gärna revbensspjäll med apelsin och rosmarin och lite grädde i skyn!
Detta har GB lärt sig i Italien! Det behövs inget socker alls! Detta är mycket godare än burkrödkålen som det säljs mycket av till jul och som innehåller många kolhydrater!
Vansinnigt gott! Lätt att göra! Prova!
Jappe
Rödkål, ett lagom stort huvud strimlas och kokas c:a en halvtimme i lite vatten tillsammans med två klyftor hackad vitlök, ett par matskedar olivolja och saften från en icke för stor citron.
Vansinnigt gott till fläskkött, gärna revbensspjäll med apelsin och rosmarin och lite grädde i skyn!
Detta har GB lärt sig i Italien! Det behövs inget socker alls! Detta är mycket godare än burkrödkålen som det säljs mycket av till jul och som innehåller många kolhydrater!
Vansinnigt gott! Lätt att göra! Prova!
Jappe
Senast ändrad: