Eva & Hasse 9
HBK Medlem
Dill- och purjobakad lax
Snabblagat med lax som sköter sig själv i ugnen.
Servera med potatis eller grönsallad
Till 8 personer
1 hel laxfilé med skinn ca 1 ½ kg
1 ½ tsk salt
1 ½ krm svartpeppar
1 dl finhackad dill
2 dl crème fraiche
Lägg laxen med skinnsidan ner i en smord långpanna
Krydda med salt och peppar
Rör ihop dill, purjo och crème fraiche. Bred över laxen.
Hit kan du förbereda.
Sätt ugnen på 200 grader. Stek mitt i ugnen ca 20 minuter.
Ta ut och flytta över på serveringsfat, (rätt onödigt när man är i husbilen)
Snabblagat med lax som sköter sig själv i ugnen.
Servera med potatis eller grönsallad
Till 8 personer
1 hel laxfilé med skinn ca 1 ½ kg
1 ½ tsk salt
1 ½ krm svartpeppar
1 dl finhackad dill
2 dl crème fraiche
Lägg laxen med skinnsidan ner i en smord långpanna
Krydda med salt och peppar
Rör ihop dill, purjo och crème fraiche. Bred över laxen.
Hit kan du förbereda.
Sätt ugnen på 200 grader. Stek mitt i ugnen ca 20 minuter.
Ta ut och flytta över på serveringsfat, (rätt onödigt när man är i husbilen)