R
Ruth o Bosse 1
Guest
4 Personer
Kommentar
Den här filegrytan brukar göra succe bland stora och små.
Ingredienser
500g fläskfile
1 burk cantadou ost (vitlök)
3 dl grädde
1 finhackad lök
1-2 msk soja
100g soltorkade tomater inlagda i vitlöksmarinad
1 msk konc kalvfond
pepparmix (var ej snål med den)
Gör så här
Strimla köttet och bryn den i margarin, fräs den fin hackade löken och häll grädden och värm. Blanda i osten och låt den smälta. Hacka tomaterna och blanda ner dem i såsen smaksätt med fond, soja och pepparmix, låt såsen sjuda några minuter, lägg i köttet och låt allt sjuda i några minuter till. Servera potatisgratäng eller ris till.
Kommentar
Den här filegrytan brukar göra succe bland stora och små.
Ingredienser
500g fläskfile
1 burk cantadou ost (vitlök)
3 dl grädde
1 finhackad lök
1-2 msk soja
100g soltorkade tomater inlagda i vitlöksmarinad
1 msk konc kalvfond
pepparmix (var ej snål med den)
Gör så här
Strimla köttet och bryn den i margarin, fräs den fin hackade löken och häll grädden och värm. Blanda i osten och låt den smälta. Hacka tomaterna och blanda ner dem i såsen smaksätt med fond, soja och pepparmix, låt såsen sjuda några minuter, lägg i köttet och låt allt sjuda i några minuter till. Servera potatisgratäng eller ris till.