Calle Bonath
FD HBK Medlem
För någon månad sen skrev Lena & Jan (Rullande teamet) om att dom ätit farinstekta potatis.
Det lät spännande, så jag frågade hur dom gjorde och det här blev svaret: Färdigkokta småpotatis utan skal, strö över farinsocker på potatisarna o brassa på stekpannan i medelvärme. Smakar jättegott till speciellt vilt kött.
Nu hade jag inga småpotatis, farinsockret var slut och det vildaste köttet i kylen, var några köttbullar.
Jag skar ner dom potatisar som fanns, lade dom i en plastpåse med några skedar råsocker och skakade om så sockret blev jämnt fördelat. Mycket luft i påsen, så går det lättare.
Stekte upp tillsammans med köttbullarna och ett par ägg.
Det blev riktigt gott. Men nästa gång ska jag pröva med farinsocker.
Ölen är en 2,8% från Lidl. Finkbräu, ett fullt ok. vardagsöl.
Calle
Det lät spännande, så jag frågade hur dom gjorde och det här blev svaret: Färdigkokta småpotatis utan skal, strö över farinsocker på potatisarna o brassa på stekpannan i medelvärme. Smakar jättegott till speciellt vilt kött.
Nu hade jag inga småpotatis, farinsockret var slut och det vildaste köttet i kylen, var några köttbullar.
Jag skar ner dom potatisar som fanns, lade dom i en plastpåse med några skedar råsocker och skakade om så sockret blev jämnt fördelat. Mycket luft i påsen, så går det lättare.
Stekte upp tillsammans med köttbullarna och ett par ägg.
Det blev riktigt gott. Men nästa gång ska jag pröva med farinsocker.
Ölen är en 2,8% från Lidl. Finkbräu, ett fullt ok. vardagsöl.
Calle